Wat is jouw favoriete liefdestaal?

Ontdek het met de test: “De vijf talen van de Liefde van Gary Chapman”.

Chapman is zeer bekend geworden met zijn liefdestalen. Uit zijn onderzoek blijkt dat wij bij het uiten en ontvangen van liefde allemaal onze eigen specifieke voorkeur hebben.

Er zijn 5 liefdestalen te onderscheiden.

Positieve woorden
Samen zijn
Cadeautjes krijgen
Dienen
Lichamelijk contact

Waarschijnlijk ken je ze allemaal wel. Maar de meeste mensen hebben een voorkeur voor een bepaalde liefdestaal. Je bent geneigd om je lief te laten weten dat je van hem of haar houdt in je eigen taal. En die taal verstá je ook het beste.

Handig om te weten, want als jij een andere liefdestaal spreekt dan je geliefde kan het zijn dat je allebei hartstikke druk bent met het tonen van je liefde, maar dat de ander dat nauwelijks opmerkt.

Hoog tijd dus om je te verdiepen in de 5 talen van de liefde. Vraag of je geliefde de test ook maakt… En zorg er dan allebei voor dat je elkaars taal vloeiend leert spreken!

Verontschuldigingstalen

Chapman heeft ook nog andere talen ontdekt: de 5 talen waarop mensen sorry zeggen: oftewel je sorrytaal

 

Test jouw liefdestaal!

Klaar voor de test?


Geef aan welk antwoord het meest op jou van toepassing is.

Denk er niet te lang over na, maar beantwoord de vragen intuïtief.Je kunt voor iemand ook de naam van je geliefde (of je ouders, kinderen, collega’s ) invullen als je wilt weten welke taal je met diegene vooral spreekt. 


De test bestaat uit 45 vragen. Het invullen kost ongeveer 3 minuten.  Aan het eind krijg je de uitslag en kan je je emailadres achterlaten. Het rapport met jouw favoriete liefdestaal wordt dan aan je gemaild. Handig, als je de uitslag met je partner wilt delen!


De gegevens die worden opgeslagen zijn veilig bij mij: ze worden enkel gebruikt om het rapport te mailen en er wordt geen informatie aan derden verstrekt. 

Vul het formulier in om je resultaten te bekijken.

 

diploma liefdestaal